Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

15 травня 2014 року набули чинності вимоги до адміністраторів недержавних пенсійних фондів відносно щоденного оприлюднення показників діяльності пенсійних фондів
Thursday, 15 May 2014 12:57

15 травня 2014 року набули чинності вимоги Ліцензійних умов провадження діяльності з адміністрування недержавних пенсійних фондів, щодо необхідності адміністраторами таких фондів, здійснювати щоденне оприлюднення основних показників діяльності недержавних пенсійних фондів.

            Так, адміністратор недержавного пенсійного фонду зобов’язаний здійснювати на власному веб-сайті щоденне (до кінця робочого дня) оприлюднення інформації про чисту вартість активів пенсійного фонду, загальну кількість одиниць пенсійних активів фонду та чисту вартість одиниці пенсійних активів, розрахованих на кінець робочого дня, що передує дню розміщення такої інформації по кожному пенсійному фонду, з яким укладено договір про адміністрування пенсійного фонду.

            Таким чином, щоденне оприлюднення основних показників діяльності недержавних пенсійних фондів дозволить зробити систему недержавного пенсійного фонду більш прозорою та зрозумілою для дійсних та потенційних учасників таких фондів. Кожна особа зможе у будь-який час отримати інформацію про діяльність того чи іншого недержавного пенсійного фонду, порівняти результати такої діяльності та обрати найкращий недержавний пенсійний фонд для здійснення пенсійного накопичення.

З питань недержавного пенсійного забезпечення звертайтесь за номеромбезкоштовної інформаційної лінії 0-800-501-925

Українська асоціація адміністраторів пенсійних фондів (УААПФ) заснована в 2006 році, є саморегулівною організацією адміністраторів недержавних пенсійних фондів.

Одними з основних завдань УА АПФ є співпраця з органами законодавчої та виконавчої влади з питань розвитку системи недержавного пенсійного забезпечення в Україні, участь у розробці законів, нормативно – правових актів, що регулюють правовідносини у сфері пенсійного забезпечення.

 
© 2007