Новини асоціації

Чому держава не зможе платити гідні пенсії і що змінять пенсійні накопичення на прикладах

Солідарна пенсія не буде забезпечувати навіть достатній рівень доходів, не кажучи вже про гідний. Тому джерела своїх доходів на пенсії треба планувати. І солідарна пенсія має бути навіть не основним серед цих джерел і точно не єдиним. Такий висновок на основі довгострокових розрахунків зробила Тетяна Сальнікова, директорка Всеукраїнського [ ... ]


Понад 19% - золото, 26,5% - іноземні акції: що в портфелях НПФ принесло найбільше прибутків людям у 2023 році

Найбільше доходів майбутнім пенсіонерам у портфелях НПФ у 2023 році принесли акції іноземних емітентів. Про це повідомив Ярослав Савченко, директор Компанії з управління активами "Всесвіт", коментуючи для видання Delo.uaрезультати роботи НПФ за 2023 рік. «Портфелі акцій провідних іноземних компаній, які знаходяться в активах НПФ під [ ... ]


Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Пошук

Новини УААПФ
Міжнародна наукова конференція «Ефективне впровадження накопичувального пенсійного забезпечення як інструмент державної антикризової політики та державно-приватне партнерство в даній сфері»
Wednesday, 26 November 2014 17:14

8 грудня 2014 р. о 11:30 за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал Національної академії наук України, проходитиме міжнародна наукова конференція на тему: «Ефективне впровадження накопичувального пенсійного забезпечення як інструмент державної антикризової політики та державно-приватне партнерство в даній сфері».

Організаторами конференції виступають Українська асоціація адміністраторів пенсійних фондів, представництво Польської академії наук в Україні та Інститут демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи Національної академії наук України.

Для участі в науковій конференції запрошені експерти з Польщі, експерти міжнародних організацій, народний депутат України - один з авторів пенсійної реформи в Україні, міжнародний консультант у сфері державних соціальних реформ, об'єднання учасників фінансових ринків та бізнес-асоціації.

Основні завдання конференції

Обґрунтування необхідності невідкладного впровадження державного накопичувального пенсійного забезпечення та ефективності такого впровадження через приватні пенсійні фонди. Залучення уваги працівників органів державного регулювання та працівників фінансового ринку.

Формулювання тез для відкритого листа Президенту України, Кабінету Міністрів, Верховній раді України, Міністерству соціальної політики України, Національному банку України, Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку та Національній комісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Просимо підтвердити участь у міжнародній науковій конференції за телефоном (044) 207-02-94 чи електронною поштою This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
<< Start < Prev 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Next > End >>

Page 86 of 140
© 2007