Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

ПРО АСОЦІАЦІЮ

 

СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ УААПФ
на 2009 – 2010 роки

1. Взаємодія УААПФ з органами державної влади та суб’єктами фінансових ринків.
УААПФ повинна стати обличчям ринку НПЗ.
Реалізація цього напрямку передбачає активну участь у законотворчому процесі, участь у дорадчих органах, організацію публічних заходів (конференції, круглі столи та ін.)

2. Впровадження професійних стандартів діяльності з адміністрування недержавних пенсійних фондів.
Цей напрямок включає впровадження єдиних стандартів обліку, оцінки активів та ін.

3. Розвиток законодавчої бази щодо ринку НПЗ. Вирішення поточних проблемних питань, з якими стикаються професійні учасники ринку НПЗ та які викликані недосконалістю законодавства.
Реалізація цього напрямку передбачає постійний моніторинг проблемних питань, що виникають на ринку, та підготовка пропозицій щодо зміни нормативної бази та їх лобіювання.

4. Впровадження механізмів розкриття інформації про діяльність на ринку НПЗ, правил добросовісної конкуренції.
Цей напрямок включає запровадження системи оприлюднення інформації про діяльність НПФ на офіційному сайті УААПФ. Складання рейтингів.  

5. Впровадження позасудових процедур вирішення спорів на ринку НПЗ, а також третейського суду.

6. Впровадження стандартів професійної етики на ринку НПЗ.

7. Міжнародне співробітництво та позиціювання УААПФ як обличчя ринку НПЗ України перед міжнародними організаціями та професійними об’єднаннями інших країн.

Кінцевою метою розбудови УАПФ є відповідність статусу СРО, як об’єднання, що спроможне отримати від держави частину повноважень щодо регулювання ринку НПЗ за своїми якісними характеристиками.

 


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5
© 2007